Perfect Circle DJ Crew

Udruga Savršen Krug tokom školske godine 2015/2016 sprovela je DJ tečaj za mlade članove udruge koji je bio dio projekta u suradnji sa Solaris Resortom. Cilj ove edukacije je bio da mladi članovi nauče osnove DJ-inga te da svoje znanje tokom ljeta pretvore u praksu puštajući glazbu na raznim objektima unutar Solaris Resorta.

IMG_9199

Rad koji su ovi mladi DJ-i tokom jeseni, zime i proljeća uložili u izgradnju znanja o puštanju i mixanju glazbe vrlo se isplatio i pokazao kao puni pogodak. Tri DJ-a iz Udruge cijelu sezonu bili su prave male zvijezde sa druge strane CD Player-a i raznim beach barovima donijeli novo glazbeno ruho.

IMG_9257

Uz bogatu selekciju glazbe koju je napravio DJ Reno kroz 10 mjeseci rada kompletna ekipa muzički je bila ispred svakog DJ-a unutar Solaris Resorta, što se pokazalo više nego kvalitetnim postupkom. Beach Bar poput Lagoona koji se nalazi na južnoj plaži Resorta svakodnevno je bio destinacija ove mlade ekipe i njihovo resident mjesto.

Uz Bach Bar Lagoon naša mlada ekipa svakodnevno je radila warm up u klubu En Vogue, ekskluzivno mjesto puno bazena, koje je poznato kao party mjesto za ekipu iznad 18 godina. Tu su se naši mladi DJ-i i više nego iskazali kao vrlo kvalitetni DJ-i koji vrlo vješto barataju muzikom i goste uvijek vode na jedinstveno muzičko putovanje.

Sezona na moru je završila i ekipa se vratila nazad kući sa vrlo zadovoljavaćim rezultatima, sada ih čekaju nove obaveze, naravno one školske. Dok priča o DJingu ostaje za sljedeće ljeto i novim tečajevima preko zime.