BREAK DANCE RADIONICE

Udruga mladih krenula je sa pilot projektom neformalne edukacije mladih u sljedećim točkama:
Koktel majstor, DJ-ing, Produkcija glazbe, Ples, Računalno programiranje te Izrada namještaja od paleta.
Cilj edukacije je da se mladi koji se ne vide u danima studiranja osposobe sa više zanata, za one koji studiraju da sa istim zanatom mogu privrediti i samostalno se financirati u toku studija sa odrađivanjem ljetnih termina na pojedinim festivalima.

Break dance radionice za djecu i mlade realiziraju se u suradnji sa Pogonom “Jedinstvo” tijekom cijele školske godine, dva puta tjedno (srijedom i nedjeljom). Na ovim radionicama polaznici uče veliki spektar osnovnih plesnih pokreta kroz dinamičan i kreativan trening.

Treninzi se održavaju u Pogonu “Jedinstvo” (dvorana na katu) , srijedom od 19:30-21.00 i nedeljom od 18.00-19.30,.

Voditelj radionica, AtomicRoc & Friends, Vladimir AtomicRoc Smud plesom se bavi već više od 20 godina te je do sada u svom radu stekao različita iskustva kao voditelj, plesač, koreograf, organizator i aktivist.
Otvoreni treninzi za Sve uzraste odrzavaju se po mogucnostima slobodne dvorane, a raspored i dogovore mozete pratiti u grupi: https://www.facebook.com/groups/1472089539719746/
Prijave su otvorene za djecu i mlade.
Prijave i info: organizacija.kolega@gmail.com ili studiofba@usa.com, sa subjektom: BREAK; kontakt: 0921589843 Vladimir.

Prednost kod prijave na neki od programa imaju mladi iz socijalno ugroženih obitelji, djeca samohranih roditelja, članovi i prijatelji Humanitarne udruge Savršen Krug koji su sudjelovali u nekim od zajedničkih akcija.

 

Udruga „SAVRSEN KRUG B.G.“
Predsjednik udruge:
Renato Milovan

Veliki pozdrav,

Big respect,

Love & peace