RADIONICE IZRADE NAMJEŠTAJA OD PALETA UZ PRATEĆE SADRŽAJE

Udruga mladih krenula je sa pilot projektom edukacije mladih u sljedećim točkama:
Koktel majstor, DJ-ing, Produkcija glazbe, Ples, Računalno programiranje te Izrada namještaja od paleta.
Cilj edukacije je da se mladi koji se ne vide u danima studiranja osposobe sa više zanata, za one koji studiraju da sa istim zanatom mogu privrediti i samostalno se financirati u toku studija sa odrađivanjem ljetnih termina na pojedinim festivalima.

POZITIVAN RITAM I HUMANITARNA UDRUGA SAVRSEN KRUG pokrenuli su zajednicku ideju edukacije mladih:

Izletište I zimovalište “Happy House” u Velikom Gorencu krece u izgradnju kroz koju godinu, kapacitet novoga projekta ce biti za do 30 djece i mladih, kako se radi na projektu za koji je potrebno vrijeme odlucili smo iskoristiti postojeci prostor I krenuti u aktivnosti sa istim od ove zime.

Radionice izrade namještaja od paleta uglavnom pružaju edukaciju i upoznavanje s alatima, na istim radionicama se uči o obradi drvenih materijala, rukovanju alatima, zaštiti drvenih površina I zaštiti na radu. Radionice počinju 24.11.2017. te traju do 04.03.2018., a kapacitet ljudi po radionici je do 4 osobe. Radionice su trodnevne (2 noćenja).

 

Radionice se održavaju u novom prostoru udruge u Velikom Gorencu, udruga se nalazi u centru između triju planina (Ivančica, Strahinjčica, Ravna Gora), na 330 m nadmorske visine na podrucju podalpa, udaljenoj 80 km od Zagreba, edukacije se održavaju na atraktivnoj lokaciji u neposrednoj blizini dvorca Trakošćan. Kako bi sve bilo zanimljivije sve smo obogatili dodatnim edukativnim i sportskim sadržajem, gađanje iz luka (streličarstvo), edukacija kuhanja u seoskoj kuhinji napravljenoj od paleta sa obnovljenom starom peci sa pekom.

Prostor je zamisljen za okupljanje I stvaranje planova za nadolazecu godinu sa drugim timovima I udrugama sa zajednickim planovima I ciljevima.

Prijave su otvorene za mlade 17+.
Prijave i info: studiofba@usa.com, sa naslovom: PALETARENJE; kontakt: 0913773771

Prednost kod prijave na neki od programa imaju mladi iz socijalno ugroženih obitelji, djeca samohranih roditelja, članovi i prijatelji Humanitarne udruge Savršen Krug koji su sudjelovali u nekim od zajedničkih akcija.

Udruga „SAVRSEN KRUG B.G.“
Predsjednik udruge:
Renato Milovan

Veliki pozdrav,

Big respect,

Love & peace