Slušaonica “Funk funky” subotom

Perfect Circle Dj Crew je skupina mladih Dj-a i muzicara koji su svoje okupljanje, zajedničko druženje i kreativna glazbena izražavanja počeli razvijati od 2011. godine.

Neograniceni u glazbenim stilovima, u mogućnosti su ponuditi popunjavanje glazbenih programa u različitim zanrovima prilagođenim vremenu, prostoru i publici.

U suradnji sa PUNKS-om (Pub na kraju Svijeta, Mesnicka ulica 47, Zagreb), mladi iz udruge Savršen Krug osmislili su program glazbene slusaone pod nazivom „Funk Funky”, u kojem cete moci uživati subotom jednom do vise puta mjesečno od 16.00-02.00.

Od 16.00 u dvoristu PUNKS-a pa sve do 22.00 moci cete uzivati u glazbenoj slusaoni uz afro, jazzy, clasic, soul, accid jazz, break beat, deep, chill FUNK glazbu……

Od 22.00-02.00 u manjem zatvorenom prostoru posluzivat cemo Vas uz classic Funk i Funk kolekcijom plesnih ritmova.

Perfect Circle Crew je od 2017. do danas, sa svakim objavljenim mix-om usao u top 100 mixeva na global chartu Mixcloud-a objavom u žanrovskim obiteljima Deep Emotions (mjesavina minimala, tech, techna u down beatu), Deep Sensation (sexy house), Vintage (jazzy, funk, soul), Miror (House Deep), Classic Colect (Classic House), Sexes in the House (Progressive House).

Glazbene selekcije i mixeve mozete poslusati na:

Kako se udruga mladih bavi sa razlicitim edukativnim programima tako i edukaciom kuhanja, kroz odredene periode odrzat cemo i prezentaciju kulinarstava uz degustacije u dvoristu PUNKS-a, a o terminu odrzavanja istoga biti cete na vrijeme obavjesteni.