HUSK (Humanitarna Udruga Savršen Krug) u Velikom Gorencu

Humanitarna udruga Savršen Krug samostalno je pokrenula izgradnju izletišta za mlade u Velikom Gorencu, Bednja. Kako bezuspješno pokušavamo doći do fondova, odlučili smo zafrknuti rukave i samostalno se primiti posla oko izgradnje istoga.

Udruga Savršen Krug u Velikom Gorencu nalazi se u sredistu triju planina (Ivanšćica, Strahinjčica i Ravna Gora), na 320 m nadmorske visine, mjesto sa predivnim krajolikom i predivnim čistim planinskim zrakom.

Do sada uspjeli smo obnoviti stari dio kuće koji moze primiti 4-6 osoba, te uspješno počeli sa malim koracima edukativnih programa i sadržaja od kojih možemo izdvojiti setnje prirodom , strelicarstvo, kuhanje tradicionalnih jela, izrade namjestaja od drvene gradje i paleta-rukovanje alatima, glazbene edukacije i sl.

Projekt izgradnje se nastavlja, gradnja tempom bez potpore fondova ce trajati do 10 godina, a unutarnji sadržaji biti ce upotpunjen sa smjestajem grupa do 30 djece i mladih koji će moći koristiti sljedeće sadržaje: dvoranu (ples, sportske aktivnosti, programiranje, razne vježbe meditacija i više……), pub i kuhinja, studio za produkciju i bendove, spavaone…. Vanjski sadržaji: streličarstvo, planinarenje, vrtlarstvo, gljivarstvo, biciklizam te razne druge aktivnosti…..

Aktivistima, udrugama, prijateljima i donatorima udruge omogucen je boravak i noćenja unutar sadasnjeg postoječeg prostora udruge u Velikom Gorencu sa raznolikim edukativnim sadržajima i tradicionalnom domaćom kuhinjom.

Za sve informacije kontaktirajte nas na e-mail: studiofba@usa.com