Perfect Circle -Zagreb- dvoriste za kulturno-umjetnička događanja

Mladi humanitarne udruge Savršen Krug iskoristili su vrijeme izolacije te radili na edukativnom programu koristenja alata, obrada drveta i montaže. U centru Zagreba pored Save na adresi Trnjanska cesta 111, otvoren je novi dvorišni prostor za dnevno večernja događanja, kulturno umjetnicka okupljanja i prezentacije.

Prostor je dostupan svim aktivistima, članovima, udrugama i klubovima prijatelja udruge Savršen Krug.

Uz široku paletu unikatnog i jedinstvenog inventara od paleta, u sklopu stare tvornice dostupan je šank sa rashladnim uređajima, rostilj, peka, dj oprema, razglas, rasvjeta, toalet.

Humanitarna udruga Savršen Krug uspijeva putem natječaja dobiti do 10.000,00 kn (1.320 EUR) godišnje od državnih institucija, što je nedovoljno jer godisnji troškovi rada i održavanja udruge prelaze 300.000,00 kn (39.620 EUR).

Iz tog razloga smo se oslonili na vlastiti rad i na prijatelje udruge koji su prepoznali ustrajnost i rad udruge Savršen Krug.

Izrada namještaja od paleta i edukacija rukovanja alatima odvija se na dvije lokacije, sjedištu udruge u Trnju, Zagreb te u Velikom Gorencu-Bednja, gdje smo pokrenuli izgradnju izletišta za mlade koje će samostalnim financiranjem sigurno trajati desetak godina a sadržaj bi trebao da bude sljedeći: Pub i kuhinja u svrhu edukacije kuhanja izvornih jela, spavaone do 30 osoba, dvorana za razne aktivnosti, studio za glazbenu produkciju, streličarstvo, biciklizam, planinarenje, preživljavanje u sumi, vrt, uzgoj i sadnja, programiranje, gradnja i ostalo.

Za sada kapacitet smještaja humanitarne udruge Savrsen Krug u V. Gorencu je od 4-6 ljudi, od edukativnih programa već smo pokrenuli šetnje prirodom, edukacija rada alatima, streličarstvo, vrt, uzgoj i sadnja, kulinarstvo te DJ-edukacijski program.

Isti inventar iz dvorišta udruge dostupan je na posudbu uz adekvatnu donaciju za vanjska događanja, festivale, sajmove.

Za sve upite obrati te se na e-mail: studiofba@usa.com… 00385 91 3773771 Aleksandra Matijević – voditelj programa udruge, podpredsjednica HUSK.