Ljetne aktivnosti Udruge

Ljeto 2016. godine zaista je prošlo radno od samog početka i do samog kraja, naravno to bilježi dosta lijepih novih projekata Udruge. Jedan od njih je uređenje Beach Bara “Club 55” u Solarisu koji je ove godine dobio potpuno novi izgled te postao omiljeno mjesto određenim turistima koji veći dio vremena provode na plaži.

IMAG1507

Nakon marljivog rada u Zagrebu o kojem smo pisali ranije putem kojega su članovi udruge izradili podosta namještaja od drva (klupe, stolice, stolovi), isti taj namještaj našao je svoje mjesto baš u ovom Beach Baru “Club 55”. Na ovaj način Udruga se zahvaljuje Resortu Solaris na donaciji koja nam je pomogla za kupnju vozila za Udrugu te na taj način pripomogli nam u djelovanju same Udruge.

IMAG1498

Sami Beach Bar je ove godine dobio novu terasu koja je mamila turiste da se ugodno smjeste u hlad tijekom dana i to samo 2 metra od mora i popiju osvježavajuće piće. Naravno članovima Udruge ovo je bilo omiljeno mjesto za popiti kavu ili kakvo drugo piće tokom dana.

  • Club 55 by Savršeni Krug
    Club 55 by Savršeni Krug
  • Club 55 by Savršeni Krug
    Club 55 by Savršeni Krug
  • Club 55 by Savršeni Krug
    Club 55 by Savršeni Krug
  • Club 55 by Savršeni Krug
    Club 55 by Savršeni Krug

Uz samu terasu uređen je i unutarnji dio samog bara, šank i prilaz šanku što je ovom lokalu dalo jedan svježu i ugodnu atmosferu. Naravno to ne bi bilo sve da uz samo uređenje bara nije postavljen novi zvuk uz pomno odabranu muziku koju je selektirao i mix-ao Dj Reno. Kombinacijom rada, kreativnosti i zabave Udruga je ovo ljeto oživila jedno lijepo mjesto i jednu polažu učinila još poželjnijim mjestom.