logo Savršen Krug na drvu

Kad se male ruke slože – Humanitarna akcija Perfect Circle

Humanitarna udruga Savršen Krug od 2014. godine aktivno pomaže onima kojima je to najpotrebnije. Jedna od prvih većih humanitarnih akcija bila je slanje pomoći u poplavljenu Gunju, u suradnji sa MK i donatorima, uspješno smo dostavili odjeću i namirnice na pogođeno područje u roku 48 sati. Od tada i svih ovih godina udruga je aktivno sa svojim partnerima i suradnicima nastavila pribavljati odjeću i namirnice za različita potrebita područja RH. Ono po čemu se cijeni rad udruge Savršen Krug je transparentnost, kroz koju se uvijek zna kako i kome se pomaže, te kome su dodjeljena sredstva ili roba. Humanitarna udruga Savršen Krug pohvaljena je od mnogih klubova, agencija, udruga, institucija i suradnika upravo zbog nesebičnog rada za dobrobit drugih i svoje transparentnosti.

Kako smo unazad nekoliko godina aktivni i na području Sisačko-moslavačke županije, udruženo smo, sa naša dva prijatelja i partnera udruge koji su kupili potreban građevinski materijal i dali radnu snagu i strojeve, pokrenuli akciju obnove jedne obiteljske kuće na području Gline koja je potpuno nastradala u potresu. Uz gore navedeno, uspješno smo prikupili, selektirali i poslali tri kombija odjeće, trajnih namirnica te higijenskih potrepština. Postoje pojedinci volonteri sa istoga područja koji rade na pomoći onima koji su nekim slučajem zapostavljeni i nezbrinuti na istom području. Tako da svaku nedjelju u sjedištu udruge u Zagrebu, Trnjanska Cesta 111, pojedincima koji samostalno pomažu ljudima na ugroženom području , po njihovom popisu pripremimo pakete koje su potraživali.

Kroz zimsku akciju prikupljanja novčanih sredstava za rad udruge prikupljeno je 15.200, 00 kn i 392 eura……. Sredstva su iskorištena za djelomičan servis i održivost kombija, nove gume te troškove prijevoza, dostava, materijala za pakiranje (selotejpi, kutije, vreće). Zahvaljujemo svima koji su pomogli udruzi sa uplaćenim sredstvima, bez obzira na iznos slobodno nas kontaktirajte da vas ugostimo na izletištu Humanitarne udruge “Savršen Krug”… Sa svojom ste uplatom i uključivanjem u akciju stekli status Počasnog člana za 2021. godinu. Imena uplatitelja i suradnika će ostati anonimna.

Big respect, Love & Peace studiofba@usa.com 0913773771
Aleksandra Matijević, podpredsjednica humanitarne udruge Savršen krug