Zapisnik sa redovne godišnje sjednice skupštine udruge Savršen Krug (Godišnje Izvješće 2021)

Redovna godišnja sjednica Skupštine udruge Savršen Krug održana je 07.11.2021. godine, u Zagrebu, u prostorijama udruge na adresi Trnjanska cesta 111, s početkom u 17 sati. Na Skupštini je, uz upravni odbor, bilo nazočno 8 aktivnih clanova udruge. Skupštinu je vodio predsjednik udruge Renato Milovan a za zapisničara je izabrana podpredsjednica udruge Aleksandra Ž. Matijevic. Predsjednik udruge otvorio je sjednicu Skupštine, te je nakon uvodnih riječi prezentirao rad, promjene i planove:

Uprava udruge jednoglasno je izglasala sljedece promjene:

Osim održavanja redovne godišnje skupštine udruge, održava se i izvanredna izborna skupština te je

za predsjednika udruge jednoglasno izabran:

Ivan Voras (Vukovar),

za podpredsjednike udruge:

Dragan Ilic (V.Ludina) i Aleksandra Ž. Matijević (Zagreb)

za tajnika:

Milisav Katrasnik (Pula)

Voditelji održavanja, izgradnje i montaže:

Davor Martinez (Zagreb) i Renato Milovan (Bednja)


Godišnje izvješće, planovi i rezultati:

  1. Humanitarna akcija „OBUCI 2021.“ trajala je kroz cijelu godinu sa čime smo pomogli onima kojima je to najpotrebnije sa odjecom, hranom i namjestajom i tehnikom. Akcije su odradjene na podrucju Vukovarsko Srijemske, Sisačko Moslavačke, Istarske, Zagrebačke i Grada Zagreba te Krapinsko Zagorske Županije.
  2. Važnost izgradnje izletišta „Bajka“ u Velikom Gorencu pridobilo na važnosti, sa cime se u isto svakoga dana ukljucujuju iz razlicitih krajeva dobri, casni i iskreni ljudi. Program obuhvaca jesensko, zimsko, proljetna druzenja i aktivnosti poput planinarenja, strelicarstvo, streljastvo, kuhanje tradicionalnih jela, gljivarstvo. Kako bi mlade priblizili prirodi i nacinu zivota kako se nekada zivjelo.
  3. Dvoriste udruge u Zagrebu bilo je cjeloljetno dostupno za razlicite programe u korist prijatelja udruga, i mladih udruge gdje su tokom proljetno ljetnog perioda odradjeni sljedeci programi: izlozbe, radionice izrade namjestaja od paleta, dj edukaciski programi, druzenja i razna grupna okupljanja.
  4. Uz pomoc uprave i prijatelja udruge, 2021 godina je bila uspjesna zajednickim snagama – prosirili smo se na dodatnih 3000m2 sa 100 godisnjom starom kucom koja je povezana sa sadasnjom parcelom udruge te se stvaraju planovi pokretanja nekoga uzgoja te da se pridobe poticaji za isto – Uspjesno smo dobavili 6 godina mladi kombi istog tipa vozila – Uspjesno smo dobavili vecu kolicinu drvene gradje, lazura, kamena i materijala – Uspjesno smo dobavili drva za ogrijev i planjke za ogradjivanje
  5. Cijelo ljeto je bilo radno na izletistu, uspjeli smo pokrenuti i izgradit sljedece stavke:
    • uzgoj Njemackih ovcara i Koka nesilica
    • Izgradili smo kameni put od kuhinje do pub-a
    • U donjem prostoru napravili smo dva zatvorena box-a i office
    • Tri otvorena boxa – Osvjezili smo seosku kuhinju i pub
    • Kompletno smo obnovili sobu za goste (izolacija, parket, kreveti od starih greda)
    • Kompletno se sredio dnevni boravak (brodski pod, zidovi, starinski namjestaj)
    • Uredili smo zatvorenu radionu za obradu i lakiranje drvene gradje u zimskom periodu
    • Pokrenuli smo program dresure i hostela za pse

Plan za 2022:

  • pokretanje uzgoja i proizvodnje (plan u izradi)
  • Izgradnja nadstrešnica
  • Obnova stare kuce u seoskom stilu
  • Izrada namjestaja od stare gradje
  • Renovacija starinskog namjestaja Humanitarna udruga Savrsen krug je uspjesno ogranicila i organizirala daljnje akcije, bez i jednog oboljelog aktiviste, clana i prijatelja udruge u periodu 2019/2020/2021. Jednoglasno je prihvacen zapisnik sjednice udruge Savrsen krug.

Humanitarna udruga Savršen Krug je uspješno ograničila i organizirala daljnje akcije, bez ijednog oboljelog aktiviste, clana i prijatelja udruge u periodu 2019/2020/2021. Jednoglasno je prihvaćen zapisnik sjednice udruge Savrsen krug.