Izletiste bajka – kuća za odmor

Izletište Bajka humanitarne udruge Savršen Krug nalazi se u središtu triju planina na 250 m nadmorske visine (Ravna Gora, Strahinjčica, Ivanščica) pogledom na najveću dolinu unutar istih planina udaljena od Zagreba svega 74 km. U staroj, potpuno renoviranoj hrastovoj kuci, nalazi se soba za do 4 osobe, pub, kuhinja, kupatilo te blagavaona.


Desetak metara od smjestaja nalazi se stara seoska kuhinja sa tradicionalnom seoskom peci i krusnom pec sa dva vrhunska kuhara i domacina koji nude vrhunsku i tradicionalnu hranu. Ono po cemu smo zasigurno poznati to su – vrhunske pizze.

A u meniju mozete naručiti: tjesteninu sa dimljenim lososom, zapecene strukle, purica sa mlincima, sva vrsta pecenja i peka, sirom rezanci, zganci sa vrhnjem i spekom, kolac sa sirom i sumskim vocem, lepinje sa vrhnjem, strudla od jabuka ili sira, domaca kokosija juha, knedle sa marelicom ili sljivama, bolonjez, tjestenina sa piletinom i tartufima, cevapi sa lepinjom i kajmakom, grah varivo sa kobasicom, juneci gulas sa vrganjima, skampi na buzaru, tjestenina sa gamberima.

Uz topli dom i dobru klopicu tu su i aktivnosti po Vasem odabiru od kojih nudimo: setnje, planinarenje, strelicarstvo, streljastvo, edukativni program pripreme hrane, dresura pesa, izrade namjestaja od stare gradje i mnogo toga.

Za sve informacije i rezervacije slobodno nas kontaktirajte na e-mail: studiofba@usa.com te na broj tel:0913773771

Pozivamo sve aktiviste, prijatelje udruge, kao i aktivne članove koji su sudjelovali s financijskim i materijalnim sredstvima u 2021.g. da nas slobodno kontaktiraju da ih ugostimo i izgotivimo. Posla je jos puno, od prosirenja smjestaja, do izgradnje dvorane, velike kuhinje, pokretanja uzgoja, sređivanja ostalih prostora…no polako radom putujemo prema cilju. Život je pobjeda ❤❤❤