14. Božićna akcija 2023!

„Savršen krug” humanitarna je udruga koja već 20 godina pomaže djeci, mladima i socijalno ugroženim obiteljima te pruža cjelogodišnju skrb potrebitim obiteljima na području sedam županija.

Uslijed enormnog skoka cijena osnovnih životnih proizvoda i rasta troškova života povećao se u našem društvu i broj obitelji koje su se našle ispod praga siromaštva. Za jedan dio njih dodatno je brigu preuzela naša udruga pa tako trenutno skrbimo za 174 obitelji iz sedam županija u kojima smo trenutno nazočni.

U pripremi je projekt kojemu je cilj osigurati prehrambeno-higijenske pakete i drva za ogrjev koja će biti donirana i raspodijeljena svim obiteljima o kojima brinemo, kao i projekt pripreme Božićnih paketa za siromašnu djecu iz osnovnih škola sa područja Varaždinske, Krapinsko-Zagorske, Zagrebačke županije te općine Novi Marof, je ukupno 141 djece. Vrijednost ukupnih potreba donacije procijenjena je na iznos od 40.200 €, te je u tom pogledu svaka pomoć od velikog značenja i više je nego dobrodošla.

Kako udruga Savršen Krug za svoje dugogodišnje uspješno djelovanje u najvećoj mogućoj mjeri može zahvaliti, osim brojnim članovima i volonterima, i svojim stalnim i povremenim donatorima, ovim putem slobodni smo obratiti Vam se sa zamolbom da nam se pridružite i podržite i ovu našu nakanu. Ako se za to odlučite, ovogodišnju Božićnu humanitarnu akciju možete poduprijeti novčanom donacijom u iznosu koji ste u mogućnosti odvojiti.

Sva prikupljena sredstva iskoristiti će se isključivo u humanitarne svrhe za pomoć socijalno ugroženim obiteljima.

Ukoliko ste voljni, Vašu vrijednu pomoć u obliku donacije možete uplatiti na račun udruge, a podaci za uplatu su:

Humanitarna udruga Savršen Krug
Veliki Gorenec 26, Bednja
IBAN: HR0724840081135190059, Raiffeisen,
svrha uplate: Donacija – Božićna akcija

Za sva dodatna pitanja, upute ili dogovore stojimo na raspolaganju.

Zahvaljujemo na pažnji i srdačno Vas pozdravljamo.

S poštovanjem,
Aleksandra Matijević,
podpredsjednica humanitarne udruge Savršen Krug
mob. +385913773771

PDF verzija ovog poziva za donacije.